Exposant

Waarom deelnemen

“Het Salon” – want zo kent men ons in de volksmond – biedt een ideaal platform voor landbouwbedrijven die hun werking, hun toewijding en hun specialiteiten aan het grote publiek en aan andere bedrijven en organisaties uit de sector willen tonen.

Door de sterke marketing en communicatie omtrent de beurs slagen standhouders er makkelijker in om hun eigen publiek aan te trekken, zodat goede zakelijke resultaten een logisch gevolg zijn.

Maar er is meer: de organisatie van Het Salon voor land- en tuinbouw zet zich er ook keihard voor in om op elke editie boeiende sprekers aan het woord te laten. Een selectie fascinerende sprekers kaarten een gevarieerde reeks thema’s aan, die raken aan het dagelijkse reilen en zeilen van de land- en tuinbouwsectoren. Vaak visionair en vooruitstrevend, maar altijd realistisch en met de nodige humoristische noot in hun betoog.

Denkt u aan een activiteit, partner of spreker die een meerwaarde kan betekenen voor deze editie van Het Salon voor land- en tuinbouw? Suggesties voor ons programma zijn altijd welkom; Neem dus gerust contact op met het beurssecretariaat op het nummer 051 25 06 00 of via mail.

TOP