Het Salon

De beurs

Het Salon editie 2019 vindt plaats op zaterdag 23, zondag 24 en maandag 25 februari 2019 in Expo Roeselare. Open van 10u tot 19u.

20e Salon

Reeds 40 jaar heeft Het Salon de reputatie van een heel sterke, regionale land- en tuinbouwbeurs. Met ruim 20.000 bezoekers in 3 dagen is deze vakbeurs dan ook de place-to-be voor de professional in de land- en tuinbouw.

De laatste jaren zagen we de interesse groeien van een nieuwe extra doelgroep. Meer en meer gemeentebesturen zakken af naar Het Salon op zoek naar oplossingen voor hun stedelijke groenbeheer en parken. We zagen bovendien de tuinaannemer steeds meer hun weg vinden naar de vele machines, toebehoren en groentoepassingen.

Voor ons een reden te meer om Het Salon verder uit te bouwen rond de drie grote pijlers: landbouw, tuinbouw en park.


Landbouw

Werkelijk elke landbouwer zakt steevast af naar deze hoogdagen voor de sector. Het Salon is niet alleen de ontmoetingsplaats bij uitstek, maar bovendien ontdekken ze tevens de laatste innovaties van onze regionale constructeurs in machinebouw, is er ruime aanwezigheid van werkelijk elke tractormerk en is er heel wat aandacht voor de nieuwste technieken.

Tuinbouw

Met de REO veiling is Roeselare nog steeds de grootste afzetmarkt voor onze glastuinbouwers, logisch dat hiervoor nog steeds groeiende interesse is op Het Salon. Met een sterk aanbod aan oplossingen voor automatisering, belichting, beregening, energie, kassenbouw, teeltsystemen enz. mikken we op een ruim aanbod voor onze serristen.

Park

Met een sterk groeiend aantal tuinaannemers en een steeds professionelere aanpak van groenbeheer in stedelijke centra en parken bieden wij op Het Salon een zo compleet mogelijk aanbod. Van kleinere machines, gereedschap, onkruidbestrijding, omheiningen tot bedrijfsvoertuigen en aanhangwagens en nog heel veel meer. Op maandag is er bovendien speciale aandacht voor dit onderdeel met de mogelijkheid om doorlopend demo’s aan te bieden en bij te wonen.

TOP